STEUN ONS
OVER ONS
ORGANISATIE
ORGANISATIE
STEUN DAS & BOOM

Contact


Stichting Das&Boom
Rijksstraatweg 174
6573 DG Beek-Ubbergen

telefoon: 024 - 684 22 94
email: info@dasenboom.nl

IBAN: NL38 INGB 0003 1755 04
BIC: INGBNL2A
fiscaal nummer: 8192.19.605
KvK Centraal Gelderland: 09161697

Het bestuur van Das&Boom bestaat uit:
- Jaap Dirkmaat (voorzitter)
- Robbert Hijdra (penningmeester)
- Gerard van Well (secretaris)

Das&Boom is een label van Vereniging Nederlands Cultuurlandschap, welke CBF-keurmerkhouder is. De jaarrekening van de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap betreft een geconsolideerde jaarrekening. In deze verantwoording is, naast de exploitatie van de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap, de exploitatie van de Stichting Landschapswacht en Stichting Das&Boom opgenomen. De activiteiten/projecten en exploitatie van Das&Boom staan weergeven in het jaarverslag van de VNC. Het jaarverslag en de jaarrekening kunt u hier downloaden. Het meerjarenbeleidsplan van de VNC bevat ook het deel betreffende Das&Boom. Hier vindt u de statuten van Das&Boom.

U kunt Das&Boom zo bereiken:

Met openbaar vervoer
Vanaf NS-station Nijmegen centraal neem je buslijn 80 richting Millingen ad Rijn. Je stapt uit vooraan in Beek bij halte 'De Ravenberg'. Daarna volgt een fraaie wandeling door het dorp via de Rijksstraatweg , ca 1,9 km. Ter hoogte van nr 174 rechtsaf via een zandpad de heuvel op naar kantorenpand Wylerberg aan het eind van dat pad (links aanhouden).


Met eigen vervoer
Vanaf Nijmegen de richting Kleef (Kleve) aanhouden over de N 325. Bij de verkeerslichten, waar de richting Beek is aangegeven, rechtsaf slaan. Deze weg volgen tot de T-splitsing. Linksaf de Rijksstraatweg oprijden. Na ongeveer 1 km kun je rechts het zandpad omhoog naar het Informatiecentrum. Je wordt verzocht de auto onder aan de straat te parkeren. Fietsen en brommers kunnen bij het pand geparkeerd worden.

U kunt het privacy beleid van de stichting Das&Boom hier downloaden.


realisatie:
ORGANISATIE | ADVIES | HULP | JEUGD